Nieuwegein -  Veld/cross Competitie 2014

      Clubkampioenschappen Veldrijden 2014

Weken lang wordt er gepraat over een mooie witte kerst,ik vind groen ook mooi ,is het 3e kerstdag ineens wel wit ,nou ja het heeft wel iets maar als het dan ook nog eens waait en blijft sneeuwen kun je, je afvragen wat is hier dan zo leuk aan nou ik kan je zeggen heel weinig.!
Als we bezig zijn het rondje uit te zetten en te controleren waait onze bagage wagen helemaal alleen zo weer het parcours af ,eigenwijs .!
Wat zal het zwaar worden ,en wat een water overal ja KOUD water ,probeer daar maar eens omheen te rijden als er linten hangen.
De echte diehards stonden er wel gelukkig anders was ons werk ook nog voor noppes geweest ,karakter vol alle deelnemers.!
Als de renners zijn vertrokken stellen we ons de vraag hoelang doet men over dit rondje ,het was zwaar iets langer en moeilijker geworden.

De eerste 4 ronden komt Martin op kop door ,rondes van 7.30 min ,Max strijd achter hem en schuift langzaam op en pakt de kop en staat die niet meer af,daar achter een groepje Domrenners die ook hun kampioenschap verrijden waarbij Mathijs zich op blies en terug zakte.
Jesse en Jelmer de jongeren van het gezelschap knokte zich naar de streep en waren heel blij te horen de laatste ronden ,maar waren erbij.

De B.klasse start er snel achter aan en al snel komt Peter op kop door en blijft 6 ronden lang zo door komen ,met Jacco en Jos vd H in die volgorde er daar weer achter ,Jos v W gleed constant van zijn pedaal en gaf de strijd jammer genoeg op ,Roland en Chris streden met en tegen elkaar op plaats 4 en 5 ,Jos P zakte wat naar achteren maar was blij dat hij weer mee kon doen,Bas had het dubbel moeilijk met zijn vaste verzet van 39/17 ,Jan v B stond ook weer eens bij ons aan het vertrek en miste competitie ,Johan sloot de rij en durfde niets te zeggen over het parcours wat hij zo zelf had bedacht(geen kwaad woord daar over gehoord) ja als de zon had geschenen ,nou wat dan ?
De C.klasse was slecht bezet en zo kon Rogier zegevieren,maar er waren er nog wel die hem in de wedstrijd vergezelde ondanks het weer.

Het parcours was nog niet vrij gegeven of er stond een groepje JEUGD al te trappelen om ook een wedstrijdje te rijden over dat mooie rondje.
Johan J had het maar wel aangepast ,anders had men daar nu nog gestaan,met behulp van nog wat ouders werd ook hier een stand op gemaakt
Er werd wel met MTB fietsen gereden ,er moet immers opvolging komen voor nieuwe veldrijders,ik heb mijn best al gedaan daar voor ,kijk maar bij de uitslagen ,3 van de 7 podium plaatsen waren wel voor die H...... zegt OPA dan Trots. De uitslagen staan ook onderaan,knap gedaan allemaal ,onder zulke barre omstandigheden ,het werd ook beloond ,voor allemaal een mooie medaille .

UITSLAGEN A-klasse
1e Max Haaksman Stadion Algemeen Clubkampioen 2014
2e Martin van de Berg Stadion
3e Jesse Haaksman  Stadion
4e Jelmer van de Hoek Stadion


1e Robert Warmer Domrenner Algemeen Clubkampioen 2014
2e Remy Meeuwsen Domrenner
3e Mathijs Kuijpers  Domrenner
4e Jan de Heer Domrenner
5e Mart Reiling  Domrenner
6e Wouter Ructhtie  Domrenner

B-klasse
1e Peter Haaksman Stadion
2e Jacco de Bruin Stadion
3e Jos van de Heuvel Stadion
4e Roland van Domselaar
5e Chris Mc Kennyey
6e Jos Pennartz Stadion
7e Gert Jan de Greef
8e Bas Koster Stadion
9e Joric van de Kolk
10e Jan van Beckhoven Stadion
11e Johan Janszen Stadion
DNF Jos van Wezel Stadion

C-klasse
1e Henry Gerts
1e Stadion Rogier Wiercx
3e Susan van Domselaar.

DE JEUGD  Categorie 1/2
1e DYAN
2e RIK
3e CHIARA
Categorie 3/4
1e Tim
2e JOERI
3e LUCAS
4e MELANIE
STIJN,SAM,ROAN (DNF)
Categorie 5/6
1e PIM
2e KAS
3e KYAN

Zo is het veld seizoen voor onze vereniging weer voorbij .

Met Dank aan het hele TEAM .Jan Haaksman   Alweer de laatste rit van de Veld-competie 2014

20-12-2014 Voor de laatste rit van de competitie was er wat minder belangstelling kwam vast door het slechte weer van de afgelopen week en een wedstrijd in Woerden ,nou er was weer werk voor de parcours bouwers,linten kapot gewaaid wat meer ruimte geven voor de hele slechte bochten ja en dat viel niet mee op een parcours wat heel erg nat was geworden door de vele regen.

In totaal hebben aan deze competitie 65 personen deel genomen,om in aanmerking te komen voor een prijsje moest men de helft + een van deze competitie hebben deelgenomen,sommige renners wisselde zelfs van categorie om zo meer tegenstand te krijgen.

We hebben leuke strijd gezien in alle 3 de klasse ,en een groep trouwe deelnemers die er elke week weer stonden om deel te nemen.

Bij de prijs uitreiking werden door de speaker eerst de mensen bedankt die dit allemaal weer mogelijk hebben gemaakt ,Johan J voor het regelmatig uitzetten van een rondje en dan ook zelf nog mee doen,Wim v L ,John E ,Jan H voor het jureren ,Pleun W ook voor het opbouwen van het parcours,van Chris Mc kregen we twee werk standaards om de fietsen eventueel schoon te spuiten en rollen afzet lint die kregen we ook van Jonh E ,en natuurlijk ook de mensen die er waren om het paviljoen te openen en voor een drankje te zorgen en EHBO van dienst waren,  Marian en Hans , met Frank die er regelmatig aan de streep afwachten of het allemaal goed ging.

In de A.klasse was er nog een open strijd Jan de H kon nog de competitie winnen als hij 1e zou worden nou hij heeft het echt wel geprobeerd maar blies zich op,Martin dacht eindelijk een wedstrijd te kunnen winnen om dat Max er niet was maar had nu weer tegenstand van Niels die er ook zo overdacht en 8 ronden met elkaar van kop positie wisselde,Robert kwam op gang en schoof op naar de 3e plek en hield die vast,Jan d H

heeft er alles aangedaan en heeft zijn 4e plaats in deze rit zwaar bevochten,Dave kwam op gang en bleef nu Jesse voor  ,Peter en Tim volgde op afstand,Niels H stopte er mee net hersteld van een griepje was dit nog te veel van het goede ,andere keer beter dan maar .

In de B.klasse bijna het zelfde wedstrijd verloop Miquel had er tegenstander bij Tibor, en die wist vanaf de start de koppositie te pakken en hield dit vol tot het einde er moest bijna gespurt worden om de 1e plaats,Roland bleef ook nu zijn schoonvader voor zelfs in de eindstand 3e en 4e deze morgen,Chris had er zin in en knokte zich naar de 5e plaats bleef zo Gert Jan ,Jos vd H en Joric voor ,Johan J en Arjan sloten de rij .

Ook in de C.klasse een nieuw gezicht aan het vertrek kwam van ver maar wist wel winnen over de streep te komen,Susan was Rogier nu weer voor en kon zo deze rit afsluiten wetend dat ze de competitie had gewonnen,jammer voor Marion die de keer verstek moest laten gaan.

UITSLAGEN 10e rit:

A-Klasse
1e Niels van Oosterhout de Mol
2e Martin van de Berg Stadion
3e Robert Warmer  Domrenner
4e Jan de Heer Domrenner
5e Dave Helmink Jan van Arckel
6e Jesse Haaksman Stadion
7e Rolf Hendriks WSV Emmen
8e Peter Rikkers Jan van Arckel
9e Tim Hoogdalem Jan van Arckel
Niels Hoogenboom  DNF.

B-Klasse
1e Tibor Gijssen  Licht Verzet
2e Miquel  Verhagen
3e Roland van Domselaar
4e Jos van Wezel Stadion
5e Chris Mc Kenney UCI
6e Gert Jan de Greef
7e Jos van de Heuvel Stadion
8e Joric van de Kolk Hellas
9e Bas Koster Stadion
10e Johan Janszen Stadion
   Angelo Verhagen DNF
   Pieter Bouman Stadion DNF.

C-Klasse
1e Henry Gerrits  Willibrord
2e Susan van Domselaar Velo Vrienden
3e Rogier Wiercx  Stadion.

Eindstanden van de Competitie 10 ritten :

A-klasse
1e Max Haaksman Stadion  71 punten
2e Jan de Heer Domrenner   69  , ,
3e Jesse Haaksman Stadion  58  , ,
4e Robert Warner Domrenner 51 ,,
5e Peter Rikkers Jan v Arckel 45 ,,
6e Remy Meeuwsen Domrenner 44 ..
7e Tim Hoogdalem Jan v Arckel  41 ,,
8e Jan Sanders Batauwers   40  ,,

B-klasse
1e Miquel Verhagen  108 punten
2e Roland van Domselaar  90 ,,
3e Jos van Wezel Stadion 81 ,,
4e Chris Mc Kenney UCI 79 ,,
5e Jos van de Heuvel  Stadion 64 ,,
6e Jos Pennartz Stadion 45 ,,
7e Gert Jan de Greef  36 ,,
8e Johan Janszen Stadion 24 ,,
9e Angelo Verhagen  23 ,,
10e Andrč vande Poel Exelsior 18 ,,

C-klasse
1e Susan van Domselaar Velo Vrienden 106 punten
2e Rogier  Wiercx Het Stadion  87  ,,
3e Marion Gerssen Batauwers   70 ,,

Volgende week Zaterdag 3e Kerstdag nog Eén keer een Veldrit op de Nedereindseberg waar de Clubkampioenschappen van twee verenigingen worden verreden,de wedstrijd is er voor een iedereen, waar de leden van de betreffende clubs uit geselecteerd worden voor hun eigen kampioenschap,inschrijven van af 10.00 uur Start 11.00 uur ,daarna rijd de Jeugd een wedstrijdje met de MTB/ATB ook hier mag iedereen aan mee doen voor hen ligt er een medaille te wachten,en omdat het dan koud is wordt er voor Erwtensoep gezorgd na de wedstrijd .

Kom mee doen of kijken naar deze laatste rit van het Veld/Cross seizoen.

Namens het Veld Team Jan Haaksman

.

     9e en voorlaatste rit Veld-Competitie  Nedereindseberg

13-12-2014 Wat een bar slecht weer was het de laatste dagen wind en veel regen maken dan het parcours er niet aantrekkelijker op
,de wind had veel linten kapot gewaaid
maar dat is te herstellen, alleen daar waar het glad was ,is het nog gladder geworden en de plassen waren ook niet altijd te ontwijken ,
het materiaal had veel te lijden en er werd gegleden en gevallen ,
gelukkig was er een warme douche en van de afspuit plaats werd graag gebruik gemaakt. Schoon naar huis .!

De A klasse vertrekt om klokslag 11.00 uur jammer voor degene die dan 2 minuten te laat aankomt ,
ze zijn weg en wachten is er niet bij .
Jeroen komt in de eerste ronde op kop door maar zakt langzaam terug en blijft op plaats 3 hangen
 Jeroen komt op stoom en schuift elke ronde een plekje op en pakt een mooie 2e plaats ,
Max starten wat rustiger en ging al snel weer aan de leiding en kon zich daar goed handhaven ,
Niels reed op plaats 4 toen zijn materiaal het begaf jammer ja en daar sta je dan,lopend over de streep komen is ook niet alles,
Remy en Jeroen bleven dicht bij elkaar tot op de streep ,Jan de H had zijn dag niet en moest Jeroen vdB  voor laten gaan Dave ,
Jan S en Peter sluiten de rij ,Mathijs weer een keer aan de start moet opgeven met materiaal pech.

de B klasse vertrekt en al snel zien we Miquel  weer op kop door komen ,achter hem knokken Roland en Jos weer een familie strijd mooi om te zien
 Jos pakt nu plaats 2 ,met kort achter hem Roland op 3 , Chris gaat stug door en vecht om de 4e plek en red het tot aan het einde ,
Peter ook weer aan het vertrek laat zien dat hij het nog wel kan,een 5e plaats was voor hem
,knap is het van Bas die met een vast verzet 39 - 17 zich weet te handhaven
en dus zonder versnelling al de ronden op plaats 6 doorkomt tot aan het einde ,
Gert Jan houd vol en moet toch Angelo nog voor bij zien komen ,Johan ,Andrč en Pleun sluiten de rij .

In de C  klasse zijn het maar enkele deelnemers die trouw elke Zaterdag starten ,
deze keer is het Rogier de het beste met de moeilijke omstandig heden wist om te gaan
 nu bleef hij Susan wel voor ,en Marion was heel blij te horen dat ze nog 1 rondje moest rond rijden en deed dat met een lach op haar gezicht.

UITSLAGEN 9e Rit  A-klasse
1e Max  Haaksman Stadion
2e Jeroen van Krimpen Stadion
3e Jeroen Kooy Bar End
4e Remy Meeuwsen Domrenner
5e Martin v d Berg Stadion
6e Jeroen vd Brand Eindhoven
7e Jan de Heer Domrenner
8e Dave Helmink Jan v Arckel
9e Jan Sanders  Batauwers
10e Peter Rikkers Jan v Arckel
Niels v Oosterhout de Mol( pech)
Mathijs Kuipers Domrenner (pech)

B-Klasse
1e Miquel Verhagen
2e Jos van Wezel Stadion
3e Roland v Domselaar
4e Chris Mc Kenney  UCI
5e Peter Haaksman Stadion
6e Bas Koster Stadion
7e Arie den Brave Woerden
8e Angelo Verhagen
9e Gert Jan de Greef
10e Johan Janszen Stadion
11e Andrč v d Poel  Exelsior
12e Pleun Willemstein Stadion.

C-Klasse
1e Rogier Wiercx  Stadion
2e Susan v Domselaar  Velo Vrienden
3e Marion Gerssen  Batauwers


Volgende week de laatste rit van deze Competitie start 11.00 uur inschrijven vanaf 10.00 uur met als afsluiting de prijsuitreiking in het Paviljoen 20/12 2014
De laatste Zaterdag van het jaar zijn de club-kampioenschappen ,het is een open wedstrijd waarbij de renners van de verenigingen er uit worden gefilterd.
Dus iedereen kan starten met Cross of MTB/ATB fiets ,welkom .
 
.

           Prima Weer bij de 8e rit Veldrijden Nedereindseberg. 

 6-12-2014  Ook nu treffen we het met het weer ,de zon schijnt en weinig wind dat voelt goed aan zowel voor de deelnemers als het jury corps .

 Klokslag 11.00 uur vertrekken de A- renners voor hun wedstrijd ,in de 1e ronde komt Robert als koploper door in een tijd van 5.33 min en laat die plaats niet  meer los ,het is Niels die er echt alles aandoet maar hij komt niet meer dichterbij maar behoud wel zijn 2e plek vast ,Jeroen en Arjan wisselen per ronde maar het is Jeroen die nu plaats 3 pakt en Arjan op 4 , Jesse gaat onderuit en moet enkele renners voorbij laten gaan eenmaal op de fiets kon hij aan het inhalen beginnen.

Nu zijn het weer 2 Jannen die knokken om de volgende plaatsen met kort daar achter Remy die Jesse zo voor bleef ,de rest van de punten werd eerlijk verdeeld.
In de B-klasse  is het Miquel die van af het start signaal de kop neemt en hard door kon gaan met een mooie voorsprong tot aan het einde van de wedstrijd.
Roland reed sterk en pakte de 2e plek in de wedstrijd en ging goed door met achter hem nu Chris die sterk reed en probeerde het gaatje te dichten,Jos reed goed maar wisselde met Gert Jan en Bas van positie ,ondertussen viel Tom uit met rug klachten en ook hier verdeelde de overige renners de punten.

De C -klasse vertrekt met twee dames en twee heren ,enkele rondjes blijft het dicht bij elkaar,ja sommigen moeten langzaam op gang komen maar dan gat de plaat er op en rijd Marcel weg bij zijn tegenstanders en slaat een flink gat ,Susan heeft de vorm te pakken en gaat weer voor plaats 2  Rogier weer op plek 3 en Marjon gaat gewoon door en komt als 4e over de streep rollen.

UITSLAGEN 8e Rit : A-Klasse
1e Robert Warmer Domrenner
2e Niels Hoogenboom Volharding
3e Jeroen Kooy Bar End
4e Arjan Smit Woerden
5e Jan de Heer Domrenner
6e Jan Sanders Batauwers
7e Remy Meeuwsen Domrenner
8e Jesse Haaksman Stadion
9e Rolf Hendriks W V Emmen
10e Loman Verstraeten
11e Martijn Korstanje
12e Tim Hoogdalem J vArckel
13e Peter Rikkers  J v Arckel.

B-Klasse
1e Miquel Verhagen
2e Roland v Domselaar
3e Chris Mc Kenney  UCI
4e Jos v Wezel Stadion
5e Gert Jan de Greef
6e Bas Koster Stadion
7e Joric v d Kolk
8e Angelo Verhagen
9e Pleun Willemstein Stadion
10e Johan Janszen Stadion
11e Andrč vd Poel  Exelsior
  Tom den Ouden Stadion (DNF)
 
C- Klasse
1e Marcel Verhagen
2e Susan v Domselaar Velo-Vrienden
3e Rogier Wiercx  Stadion
4e Marion Gerssen.

Volgende week Zaterdag de 13e Dec 9e rit voor de Veld Competitie inschrijven van af 10.00 uur Start 11.00 uur een ieder is welkom met Cross ,ATB /MTB fiets .

Om 12.15 uur Start van een rit op het parcours Nedereindseberg van de Nederlandse Autoped Federatie met Veld-Stepcross voor ons een demonstratie nog niet eerder gezien,kom gerust kijken en kennis maken met dit onderdeel van een tak sport die nog niet heel bekend is hier in de regio .

Namens het Veld Team Jan Haaksman.

.

  Veldrit Competitie 7e rit Nedereindseberg.

29-11-2014  Aan het weer heeft het niet gelegen,misschien dan de parcours omstandigheden, ja er werd gevallen waardoor.?
Misschien toch dan de klei ondergrond zo hier en daar op het te rijden rondje.    
Een trouwe groep renners stond ook nu weer aan het vertrek ,
ook weer nieuwe gezichten die tevreden waren over het parcours en zo ook weer verrassende uitslagen kijk maar eens goed .
Of alle renners tevreden waren met hun uitslag is een vraag ,maar met een cadeautje van de Sint en Piet maakte het misschien wel weer goed ,
wij zagen tevreden gezichten naar huis gaan.


De A.klasse vertrekt klok slag 11.00 uur en er worden 9 rondes afgelegd met ronde tijden zo om de 5,30 min de koploper reed dan de 9 ronden in 53.19 min .
De eerste ronde is Max al weer weg ,achter hem is het schuiven en rijd Niels op plaats 2 met Robert
daar weer vlak achter Jeroen had zijn dag niet en had het wel gezien,Robert gaat nog een keer onderuit maar weet zijn 3e plaats te behouden
 Arjan knokt zich naar plaats 4 en Dave kwam opzetten en pakte de 5e plaats de andere maakte onderling uit voor de verdeling van overige de punten.


De B.klasse vertrekt een half minuutje later en ook hier is het Miquel die van af de start de leiding neemt en niet meer afstaat
,Jacco doet dat op plek 2 en houd dat vol tot het einde Jos vd H is in de slag met Jos v W die van plek wisselen maar op de streep worden de punten verdeeld
,achter hun word er geknokt om de overige plaatsen en punten ,Chris ,Michel en Roland eindigen in deze volgorde.


Ook de C.klasse vertrekt daar weer een half minuutje achteraan ,eerst is het Rogier die langs komt met Susan daar kort achter ,maar met nog 2 ronden te gaan is het Susan die nu Rogier achter zich aan krijgt en dit gaatje alleen maar groter maakte ,Susan komt met een mooie voorsprong op plaats 1 binnen ,Piet rijd ook nu weer zijn rondjes en blijft de andere Dames duidelijk voor .


UITSLAGEN;   A . Klasse  1e Max  Haaksman    Het Stadion
                                           2e Niels Hoogenboom  de Volharding
                                           3e Robert  Warmer     Domrenner
                                           4e  Arjan  Smit              Woerden
                                           5e  Dave  Helmink     Jan van Arkcel
                                           6e  Jan  Sanders      de Batauwers
                                           7e  Jesse  Haaksman   Het  Stadion
                                           8e Remy  Meeuwsen    Domrenner
                                           9e  Rolf  Hendriks         W V  Emmen
                                         10e Peter  Rikkers      Jan van Arkcel
                                         11e  Tim  Hoogdalem   Jan van Arkcel
                                                            Jeroen  Kooy       Bar End
                                                            Angelo  Verhagen  .....

B. Klasse   1e   Miquel   Verhagen
                  2e  Jacco   de Bruin    Het Stadion
                  3e  Jos van de Heuvel  Het Stadion
                  4e  Jos van  Wezel       Het Stadion
                  5e Chris  Mc Kenney   UCI.
                  6e  Michel  Lodder   ...
                  7e Roland van Domselaar ...
                  8e Bas  Koster  Het Stadion
                  9e Joric van de Kolk    Hellas
                 10e Arie den Brave   Woerden
                 11e Meinte  Veenstra  Eemland
                 12e  Andrč van de Poel   Exelsior
                 13e  Pieter  Bouman     Het Stadion
                 14e  Johan Janszen  Het Stadion
                 15e  Pleun  Willemstein

 

C .Klasse    1e  Susan van Domselaar    Velo  Vrienden
                   2e  Rogier  Wierxc    Het Stadion
                   3e  Piet   Hoevers    de Volharding
                   4e Jeanine  Laudy   W V Amstel
                   5e  Marion  Gerssen     de Batauwers.

 

De stand na rit 7 is als volgt ; A  klasse  1 Max Haaksman  59 punten
                                                               2 Jesse  Haaksman 46  , ,   ,,
                                                               3  Jan de Heer         46   ,,     ,,
                                                               4  Tim  Hoogdalem  36 ,,    ,,
                                                               5  Peter  Rikkers      36  ,,    ,,

  B. klasse   1  Miqeul   Verhagen     63  punten
                    2 Roland  van Domselaar  59   ,,
                    3  Jos van de Heuvel        58    ,,
                    4 Jos van  Wezel                52    ,,
                    5 Chris  Mc  Kenney         52    ,,

 

   C .klasse  1  Susan van Domselaar    73  punten
                    2  Rogier  Wierxc                  55      ,,
                    3  Marion   Gerssen             51  ,,


.

                                               Alweer de 6e rit Veldcompetitie Nedereindseberg

 

22-11-2014 Zaterdag morgen de zon schijnt ,koud windje maar prima weer voor het veldrijden,
Johan onze parcours bouwer had er een stukje bij gedaan en de omloop iets veranderd .
 Maar de snelste reden ook nu een rondje binnen de 6 minuten en hielden dat 9 ronden lang vol en dat kost veel kracht en conditie moet je wel hebben daarvoor.

Het was in de A.klasse  Jeroen die er zin in had ,bij de eerste doorkomst zat er een aantal renners nog dicht bij elkaar,
Jeroen op kop dan Jesse en Remy met Jan daar weer kort achter .
Het lukt Jeroen om van af de start de leiding te nemen en staat die ook niet meer af ,
Remy en Jesse gaan voor plaats 2 en 3 ,Jan doet echt zijn best en blijft op plaats 4 door komen.
Angelo was nu in de A.klasse gestart en kon goed mee ,en streed om de 5plaats en hield stand tot het einde  ,
de drie club genoten knokte om de plaatsen 6, 7  en 8.

Als de B.klasse vertrekt is het Jos v W die de eerste 3 ronden op kop door komt,
 dan komt ook Miquel op stoom en komt steeds dichterbij en neemt de leiding over en staat die niet meer af.
Jos v W moet knokken om Roland )schoonzoon) achter zich te houden die elke ronde wat dichterbij komt ,
Hans en Chris wisselen van plaats na enkele ronden,
dan komt Jos P op zetten die Michel lang voor zich uit zag rijden Gert Jan bleef  Johan voor  en Joric sloot de rij ,
met een wel hele speciale cross fiets , met 29 er wielen er in ,let maar op hij komt er aan .

In de C.klasse is het Marcel die ook van af de start de leiding neemt en zijn voorsprong elke ronde groter zag worden ,
Rogier schuift op en houd ook die plek vast  Susan hield de mannen enkele ronden vlak voor zich in het zicht ,
Piet reed zijn ronden op plaats 4 ,met Marjon daar weer achter ,en zo kon ook deze uitslag opgemaakt worden .

UITSLAGEN.

A.klasse  1e   Jeroen  Kooij    Bar End        B.klasse   1e  Miquel  Verhagen                             C.klasse     1e  Marcel  Verhagen
               2e  Remy  Meeuwsen                                    2e  Jos v Wezel          Stadion                                  2e  Rogier   Wierxc     Het  Stadion .
               3e  Jesse  Haaksman    Stadion                    3e  Roland van Domselaar                                       3e  Susan van  Domselaar  Velo Vrienden
               4e  Jan de Heer         Cyclo Team                  4e  Chris Mc Kenney    UCI                                     4e  Piet  Hoevers     Volharding
               5e  Angelo  Verhagen                                     5e  Hans  Mulder    Stadion                                     5e  Marion  Gerssen    Batauwers
               6e  Dave  Helmink    Jan v Arkcel                  6e  Jos  Pennartz     Stadion
               7e  Tim van Hoogdalem  Jan v Arkcel            7e  Michel  Lodder
               8e peter   Rikkers    Jan v  Arkcel                   8e Gert Jan de Greef.
                                                                                       9e Johan Janszen   Stadion
                                                                                      10e Joric van der Kolk   Hellas .

 

 

 

 

Zaterdag 29  November 7e rit Veld Competitie Nedereindseberg inschrijven van af 10.00 uur Start  11.00 uur en een ieder is welkom ook met ATB-MTB fietsen.

 
.

                     5e RIT VELDCOMPETITIE  NEDEREINDSEBERG.

15-11-2014 Zaterdag morgen het regent net wel en net niet ,is dit dan het echte weer voor de veldrijders we denken van wel want ze waren er weer  de renners die wel door de modder en over gladde paden willen crossen ,dit kost kracht en stuurman kunst voor allemaal .

 De renners in de A.klasse vertrekken en gaan er gelijk vol tegen aan,5 ronden achter elkaar komen de eerste 5 renners in bijna dezelfde volgorde langs  Niels en Max wisselen van plaats op kop ,door een lekke band moet Max een achter wiel wisselen,krijgt die van Pleun en kan weer door moet nu een gat dicht zien te rijden wat dan nog lukt ook ,Niels is 1e en Max en Jan spurten om plek 2 en 3 ,Robert bijt zich vast op plaats 4 ,en blijft zo Martijn die het weer een keer op crosser deed goed voor ,Remy volgde met Tim en Peter daar nog weer achter,jammer voor Dave die brak al snel zijn ketting en moest zo doende al snel opgeven ,maar hij weer terug .

De B klasse vertrekt ,en al snel is het Miquel  die op kop doorkomt en die plek tot het einde vast houd ,om de volgende plaatsen word 7 ronden lang geknokt en daar verschuiven de renners van plaats ,Hans komt van achteren maar strijd voor plaats 2 met achter hem 3 Jossen die om de andere punten diep moeten gaan ,het is Jos vd H die plaats 3 pakt ,net voor Jos P en Jos v W die een keer onderuit was gegaan Roland moest tevreden zijn met plaats 6,GertJan schoof weer een plaatsje op en bleef Arie nu voor die in de B kl was gestart ,Pleun werd bedankt voor het geven van zijn wiel en Angelo had alweer pech onderweg. 

De C.klasse was matig vertegenwoordigt ,maar men ging er wel voor ,Rogier  bleef de Dames goed voor en na 6 ronden was de uitslag bekend .

 

UITSLAGEN :

A.klasse    1  Niels  Oosterhout      de Mol                  B.klasse   1 Miquel  Verhagen                                         C.klasse   1  Rogier  Wierxc      Stadion
                  2  Max  Haaksman          Stadion                               2  Hans   Mulder          Stadion                                        2  Susan v Domselaar  Velo Vrienden
                  3  Jan de Heer           Cycle Team                              3  Jos v d Heuvel         Stadion                                       3  Jeannine  Laudy      Jan v Arckel
                 4  Robert  Warmer    Domrenner                                 4  Jos  Pennartz           Stadion
                 5  Martijn  Broekman    Volharding                              5  Jos v Wezel              Stadion
                 6   Remy    Meeuwsen  Cycle Team                            6   Roland van Domselaar
                 7   Tim   Hoogdalem      Jan v Arkcel                           7   Gert Jan de Greef
                 8   Peter Rikkers            Jan v Arkcel                           8 Arie den Braven  Woerden
                     Dave  Helmink    pech                                              9 Pleun  Willemstein   Stadion
                                                                                                             Angelo  Verhagen  pech .
 

Zaterdag  22 November  6e rit van de Veld competitie  rug nummers vanaf 10.00 uur de Start  is om 11.00 uur iedereen is welkom ook ATB/MTB.

.

                                       Competitie Veldrijden  Nedereindseberg  4e Rit .

8-11-2014 Na een week weer op de berg na het DK MN over een aangepast rondje ,ook nu tevreden gezichten over het parcours ,goed om te horen .
Het weer is prima wat frisser als verleden week ,maar dit is wat beter bij het veldrijden past ,en ondanks de regen lag het parcours er prima bij.

De A.klasse vertrekt en de renners komen al snel weer langs in 5.50 min zijn de koplopers rond en de positie`s worden ingenomen en verdedigt.
De eerste 4 renners komen 8 rondes lang op bijna de zelfde plek over de meet ,de nummers 5 en 6 wisselen van plaats en de anderen volgen.
Max moet wel zijn best doen om Martin te lossen en Martin reed sterk en volgde op korte afstand ,
Robert knokte voor zijn 3e plek en twee Jannen streden om de 4e en 5e plaats met daar weer net achter Jesse die zijn dag niet had ,
Remy ,Paul , Tim en Peter pakte de overige punten.

De B.klasse is weer het grootst aan de start verschenen ,dat word dringen voor een goede plaats zo direct na de start moest men omhoog .
Het is Miquel  die op kop door komt met Jos vd  H,en Hans in het wiel ook hier blijft het rondjes lang zo ,
Angelo schuift langzaam naar voren en blijft zo Roland ,Chris en Jos P net voor ,GertJan gaat steeds beter en kan goed volgen en doet echt zijn best
om de andere voor te blijven.
Na 7 x zijn rond gereden kan ook hier de uitslag worden opgemaakt.

De deelnemers in de C.klasse  zijn eerlijk verdeeld twee Dames en twee Heren die ook hun rondjes moeten maken,
de twee mannen volgen elkaar op korte afstand en de dames volgen ,
Marcel heeft er zin in komt in de 2e ronde op kop door en laat Arie niet meer dichter bij komen.
Zo komen ze ook over de meet ,Marcel gaat nog een paar ronden door ,de dames zijn dan al gefinisht .

UITSLAGEN 4e RIT ;

A. KLASSE  1e   Max  Haaksman       Stadion            B.KLASSE   1e    Miquel    Verhagen                                C. KLASSE     1e  Marcel   Verhagen
                     2e  Martin v d Berg        Stadion                                 2e   Jos v d Heuvel           Stadion                                         2e  Arie den Brave   Woerden
                     3e   Robert  Warmer      Domrenner                            3e   Hans   Mulder           Stadion                                         3e  Susan v Domselaar  Velo vr
                     4e   Jan de Heer              Cyclo Team                         4e   Angelo  Verhagen                                                           4e   Marjon  Gerssen   Batauwers
                     5e   Jan  Sanders           Batauwers                            5e Roland v Domselaar
                     6e  Jesse Haaksman    Stadion                                   6e  Chris Mc Kenney        UCI
                     7e  Remy  Meeuwsen  Cyclo Team                             7e  Jos  Penartz      Stadion
                     8e Paul   Hey                  Volharding                            8e   Michel  Lodder
                     9e  Tim  Hoogdalem    Jan v Arkcel                             9e   Gert Jan de Greef
                   10e  Peter  Rikkers        Jan v  Arkcel                          10e Andrč v d Poel        EXELCIOR
                                                                                                        11e  Bert v Dijk    Volharding
                                                                                                         12e  Pleun  Willemstein    Stadion
                                                                                                          13e   Meinte   Veenstra    Eemland
                                                                                                          14e   Arjan  Scheer        Ahoy .
 

Zaterdag  15 November  5e rit van de competitie inschrijven van af 10.00 uur start  11.00 uur

Iedereen is welkom ATB/MTB  Veld /cross fiets.


.


25-10-2014  Het was donker en dreigend boven ons maar het bleef droog ,
Maar het had de afgelopen dagen toch echt wel behoorlijk geregend ,
vandaar dat het parcours er ook wat glibberig werd/was ,maar daarom heet het ook veldrijden/crossen .

De A.klasse vertrekt om 11.00 uur voor een 8 tal ronden van +- 7 minuten .er waren weer nieuwe gezichten aan het vertrek en zie het is Christiaan die een aardig gaatje heeft bij de eerste doorkomst met achter hem Max ,Jesse en Jan d H ,volgende doorkomst was het weer anders Max met Christiaan en Jesse en Jan d H ,Jan S met Tim en Peter ,volgende doorkomst is Jan d H er niet meer bij ,ja met een gebroken ketting is het moeilijk fietsen,snelle hulp en hij kon weer door. Max streed dapper door viel een keer waardoor Christiaan nog een keer op kop door kwam,Jesse hield strak zijn 3e plek vast en Max knokte zich terug en won net voor Christiaan ,Jan S was goed door gegaan en werd mooi 4e voor Tim en Peter .

Een mooie groep vertrekt in de B.klasse en daar zijn de renners echt aan elkaar gewaagd ,eerste doorkomst 1 Miquel 2 Hans ,3 Jos v W ,4  Jos v d H          5 Angelo   6 Roland en de andere knokte voor hun plek  2e doorkomst Jos v W met achter hem Hans ,Miquel en Jos vd H  dan door pech valt Angelo  er tussen uit en zie er werd echt geknokt , volgende doorkomst is het Jos 
vd H  op kop met Hans en Miquel daar kort achter  ,het gaat spannend worden en zie op een smalle strook net voor de zand strook gaat Miquel  ,Jos voorbij en wint met een klei verschil Hans is dan nr 3 en Jos v W toch nog 4e ,het groepje daar weer achter wisselde af en toe van plek maar er was strijd tot op de streep en men had toch ook 7 ronden volbracht.

De C.klasse vertrekt vol moed en hier is het de ervaring die mee speelt en zo ook de strijd bepaalt vanaf de start is het Arie die de kop neemt en ook niet meer afstaat ,Rogier doet er alles aan om het verschil niet te groot te laten worden ,Susan knokt ook nu weer door tot op de streep met Piet ook weer in het veld en Marion gaat vrolijk door tot ook zij de laatste ronden krijgt en knokt tot aan de finish.

UITSLAGEN ; 3e Rit

A. Klasse    1e  Max  Haaksman   Stadion                     B. klasse   1e  Miqeul  Verhagen                                            C.  klasse   1e  Arie den Brave  Woerden
                   2e Christiaan de Rijk  Volharding                                  2e  Jos v d Heuvel    Stadion                                                   2e  Rogier Wiercx    Stadion
                   3e  Jesse  Haaksman  Stadion                                      3e Hans  Mulder      Stadion                                                    3e  Susan v Domselaar  Velo Vr
                   4e  Jan  Sanders           Batauwers                               4e Jos v  Wezel        Stadion                                                    4e  Piet  Hoevers   Volhardin
                   5e  Tim v Hoogdalem  Jan v Arckel                               5e Roland v Domselaar                                                            5e  Marion  Gerssen  Batauwers
                   6e Peter  Rikkers          Jan v Arckel                              6e Chris  Mc Kenney  UCU
                   7e Jan de Heer          Cyclo team (pech)                        7e  Jos  Pennartz        Stadion
                                                                                                          8e  Tom den Oude    Stadion
                                                                                                          9e  Meinte Veenstra  Eemlnd
                                                                                                        10e Andrč v d Poel  Excelsior
                                                                                                        11e  Bert van Dijk      Volharding
                                                                                                        12e  Johan Janszen   Stadion
                                                                                                        13e  Pleun Willemstein  Stadion
                                                                                                        14e  Gert Jan de Greef
                                                                                                        15e  Arjan  Scheer     AHOY
                                                                                                        16e  Angelo  Verhagen ( pech).
 

Komende Zaterdag  1 November geen competitie ,maaaaaaaaaaaaaaar het District Kampioenschap Veldrijden 2014 voor alle categorieën

Van Oud tot Jong is er de gehele dag wat te zien en te doen doe je niet mee ??? nou dan mag je wel komen kijken .!!!

.

           2e Rit Veldrijden Competitie Nedereindseberg.

18-10-2014 Onder bijna zomerse temperatuur werd er gestart voor de 2e rit de belangstelling was weer wat groter en het parcours lag er goed bij .

Klok slag 11.00 uur vertrekt de A.klasse ,na 5.41 minuten komt Max al door met een mooie voorsprong ,
hij kan zich tot aan het einde vooraan handhaven ,achter hem zijn het Ad en Ger die er alles aandeden om terug te komen ,
wisselde van positie en er werd om plaats 2 en 3  gesprint  

Ad keurig 2 en Ger 3  na hen een groepje wat aan elkaar gewaagd was ,en  de strijd bleef tot op de streep .
met verschillende Nationaliteiten aan het vertrek en in de uitslagen ,mooi te zien dat er meer belangstelling is voor dit goed uit gezette parcours.
Jesse en Angelo gaven de strijd op.

De grotere groep van deelnemers is de B.klasse die starten 1 min later en daar is het Roland die als 1e doorkomt
en dat 5 ronden lang volhoud dan komen de andere renners opgang en nemen de leiding over
nu dan Miquel op kop en dat blijft tot aan de finish ,Chris en Hans komen opzetten en strijden nu om plek 2 en 3,
Roland is gesloopt en moet met de 4e plaats genoegen nemen .
Achter hen strijden de andere om de punten en die worden zo onderling verdeeld
in deze volgorde Jos vd H 5e John  6e ,7e Jos v W ,8e Michel ,9e Jos P ,10e Johan J.


11.02 uur Start de C.klasse en zie verrassend bij de 1e doorkomst Susan op kop met de andere daar kort achter
 ,bij de 2e passage Marcel op kop en die houd dat vol tot het eind van de strijd Arie schuift wat plekjes op
 en krijgt Rogier achter hem aan en dan volgen de drie Dames in deze categorie ,die keurig de wedstrijd beeindigen.

UITSLAGEN;
A.kl   1e  Max  Haaksman   Stad                       B.kl    1e Miquel  Verhagen                     C. kl     1e   Marcel  Verhagen
       2e  Ad  Guldemeester  Eendracht                        2e Chris Mc  Kenney   UCI                        2e  Arie den Brave        Woerden
       3e  Ger Koenen       Valeirenners                        3e  Hans  Mulder      Stad                           3e  Rogier Wiercx          Stadion
       4e  Hamish  Morrin   UCI                                    4e Roland v Domselaar                               4e Susan v Domselaar  Velo Vrienden
       5e  Martin v/d Berg     Stad                                 5e Jos v/d Heuvel    Stad                             5e  Marion  Gerssen     Batauwers
       6e Julio Jacoba           UCI                                  6e  John  Verdam   Eemland                        6e  Leah   Bayer              UCI
       7e Jan de Heer   Cyclo Team                              7e  Jos van Wezel   Stad
       8e  Jan  Sanders    Batauwers                            8e Michel  Lodder     
       9e  Peter Rikkers  Jan v Arckel                           9e Jos Pennartz     Stadion
 Uitgevallen  Jesse Haaksman Stad                           10e  Johan Janszen  Stadion
              Angelo Verhagen  .                                       11e Meinte  Veenstra  Eemland
                                                                                   12e Jan v Beckhoven  Stadion
                                                                                   13e  Andrč v/d Poel  Exelsior
                                                                                   14e  Tom den Ouden  Stadion
                                                                                   15e  Gert Jan de Greef
                                                                                  16e  Arjan  Scheer   AHOY

Zaterdag  25 Oktober 3e rit Veld Competitie
Inschrijven vanaf 10.00 uur  Start  11.00 uur   iedereen is welkom met een Cross/Veld fiets of MTB/ATB   HOORT en zeg het VOORT.

.                                                            1e rit Veld/cross Competitie
DE KOP is er weer af .

11-10-2014 Spannend is het weer van te voren ,is het parcours klaar,
komen er weer een groot aantal deelnemers zien we nieuwe gezichten/deelnemers.

Johan was weer heel druk geweest en had zijn voorzorg maatregels genomen
 ,ja want er werd in de laatste dagen ook nog weer even gemaaid en er was al een rondje uitgezet,
nou dit keer was de maai machine er langs gegaan en niet er over heen,koste zeker te veel messen .
Het was gunstig weer en redelijk droog ,nu hoefde men niet zijn fiets af te spuiten,
hij kon zo weer mee,het ging regenen toen we klaar waren.
De aantallen waren niet groot een makkie voor de jury ,goed bij te houden ,
en veel verschuivingen deden zich niet voor tijdens de wedstrijd.

Om 11.00 uur werd er gestart  als eerste door de A .renners  .
Jesse komt nu ook in de A. uit net Nieuweling af en dan in de hoogste categorie
maar ....daar trok hij zich niets van aan en nam resoluut de leiding en stond die niet meer af,
Jan kwam langzaam opgang en kwam wat terug tegen het einde Tim en Peter bleven keurig in elkaars wiel en maakte er in de sprint de uitslag,
Martijn volgde op korte afstand en had liever wat meer gelopen vanwege zijn loop conditie.

11.01 uur starten de renners in de B.klasse ,
hier was het Jos P die er snel van door ging en Roland die elke ronde een stukje dichterbij kwam,
Chris moest er alles voor doen om Jos v W  voor te blijven,die dan weer Jos vd H kort achter hem aan had rijden ,
Meinte moet nog op gang gaan komen die wacht op de modder,
Andrč deed voor het eerst mee aan deze competitie en had het zwaar ,
Johan reed lachend rond maar ook bij hem deed het zeer denk ik dan maar ,
Tom wilde zijn plek verbeteren en ging toen onderuit en kwam met een zere knie toch wel binnen.

 
11.02 uur slechts 3 deelnemers deze morgen  Gert Jan gaf bij de start de Dames voorrang maar dat was maar voor even ,
hij maakte kennis met deze wedstrijd
hij bouwde eerst zijn voorsprong uit maar Susan kwam opgang en steeds een stukje dichterbij
Marion sloot de rij en bleef op haar plekje rijden tot het einde.

 

UITSLAGEN;A.klasse                                        B.klasse                                                       C.klasse
1e Jesse Haaksman     Stadion           1e Jos Pennartz         Stadion                   1e Gert Jan de Greef
2e  Jan de Heer       Cyclo Team          2e Roland v Domselaar                             2e Susan v Domselaar  Velo Vrienden
3e  Tim v Hoogdalem  J v Arckel         3e Chris Mc Kenney    UCI                         3e Marion Gerssen   Jv R /Batauwers
4e  Peter Rikkers          J v Arckel       4e Jos v Wezel    Stadion
5e  Martijn Korstanje   Stadion            5e Jos v d Heuvel Stadion
                                                            6e Meinte  Veenstra  Eemland
                                                             7e  Andrč v d Poel     Excelsior
                                                             8e  Johan  Janszen   Stadion
                                                             9e  Tom den Ouden  Stadion
                                                           Miquel  Verhagen/Angelo Verhagen  Pech.

 

18 Oktober 2e rit Veld Competitie ,inschrijven vanaf  10.00 uur . START is om 11.00 uur voor alle categorieën met Veld/cross fiets of MTB/ATB .

Kom eens kijken of mee doen ,het parcours is de gehele week bruikbaar om er op te trainen .