```````

           Nieuwegein      Veldrijden      2015


Veldrit Nedereindseberg CompetitieDe Kop is er af ,, voor de Veldrijders ``

17-10-2015 Ja spannend is het soms ook al voor die tijd ,hebben we het parcours op tijd klaar zijn er geen andere kleine probleempjes en komen er wel weer genoeg renners om het ook voor ons leuk te maken .

Er gaat veel tijd en denk werk aan voor af ,maar als het dan weer zo ver is zijn we ook weer blij dat er weer renners naar de Berg komen voor de Zaterdag competitie ,een mooi groepje om mee te beginnen .!

De A.klasse vertrekt met een 10 tal renners ook weer nieuwe gezichten ,het 1e rondje komt Kevin als 1e door en doet er +_ 7 minuten over deze ronde, is het rondje weer wat uitgebreid zeker weten .

Op plaats 2 wisselt Leon af en toe en Max bijt zich vast op plaats 3 daar weer achter de fiets maatjes Jan ,Robert en Mathijs die het elkaar moeilijk probeerde te maken ,helaas voor Jan die pech kreeg en zo zijn 4e plek kwijt raakte ,Martin en Jan hielden elkaar in de gaten Dave en Peter sluiten de rij en zo is de 1e rit een mooie overwinning voor Kevin van Bennekom.

De B.klasse vertrekt even later en hier zien we Wim als nummer 1 doorkomen een plaats die hij niet meer afgeeft ,een prima start en dan 6 ronden lang vast houden ,dat lukt niet altijd. Er zijn 13 vertrekkers .

Achter hem wisselen de renners van plaats ,maar er wordt geknokt om de andere plaatsen het is Jacco die keurig 2e wordt met kort achter zich Koen ,Miquel komt dan als nummer 4 over de streep dan weer 2 x Jos ,gevolgd door Chris ,Roland ,Gert Jan ,Jurian,Johan ,Tom en Angelo ,allemaal hijgend en puffend over het zware parcours met gladde stukken en andere obstakels ,niet vallen was al een hele klus .

De C.klasse mag ook vertrekken en hier is het Susan die met Piet in het wiel als 1e doorkomt ,Erik en Marion volgen op korte afstand en rijden zo hun 5 ronden ,met ook deze uitslag ,Piet ging nog even onderuit .

UITSLAGEN; A. KLASSE

1e Kevin van Bennekom Volharding

2e Leon Koch W.V. Noord Holland

3e Max Haaksman Stadion

4e Robert Warner Domrenner

5e Mathijs Kuipers Stadion

6e Martin v/d Berg Stadion

7e Jan Sanders Batauwers

8e Dave Helmink J v Arckel

9e Peter Rikkers J v Arckel

DNF Jan de Heer StadionB.KLASSE1e Wim de Wit Otto Ebbens

2e Jacco de Bruin Stadion

3e Koen Timmermans Stadion

4e Miquel Verhagen

5e Jos van Wezel Stadion

6e Jos v/d Heuvel Stadion

7e Chris Mc Kenny SRAM

8e Roland v Domselaar

9e GertJan de Greef

10e Jurian Vis ATB Stadion

11e Johan Janszen Stadion

12e Tom den Ouden Stadion

DNF Angelo Verhagen VolhardingC.KLASSE

1e Susan v Domselaar Stadion

2e Piet Hoevers Volharding

3e Erik Lemcke

4e Marion Gerssen Batauwers.2e Rit van de Competitie is 24 Okt ,inschrijven vanaf 10.00 uur Start om 11.00 uur

Een ieder is welkom ook met de ATB/MTB fiets